Nieuwe poging

Beste clublid,

Beste bezoeker,

Waarschijnlijk heb je het ook opgemerkt, maar we zijn enige tijd offline geweest. Een of andere snoodaard vond het leuk om onze site te hacken. Wij dachten dat alleen banken en multi-nationals doelwitten zijn van deze snoodaards. Maar dit blijkt dus helemaal niet waar. 

Ook de site van een club van doorwinterde scooterliefhebbers moest eraan geloven.

Als webmaster heb ik alles in het werk gesteld om de site zo snel mogelijk terug online te krijgen. Gezien wij in het verleden weinig geĆ®nvesteerd hadden in beveiliging van onze site moest deze helemaal opnieuw opgebouwd worden. Het resultaat krijg je vandaag te zien. 

Bepaalde delen zullen later afgeschermd worden voor het grote publiek. De bedoeling is dus dat je je als lid van de club registreert op de site. Deze registratie zal, gelet op wat voorafgaat, dubbel gecheckt worden. Enkel betalende leden van de club zullen als gebruiker toegelaten worden.

Je zal opmerken dat nogal wat tekst in het Engels staat. Dit komt omdat we met de laatste release van ons softwarepakket werken en nog niet alle onderdelen vertaalt zijn in het Nederlands. Geen paniek echter wij houden alle updates in de gaten en proberen dit zodra mogelijk aan te passen.

Hopelijk bevalt de site jullie doch moesten jullie opmerkingen hebben laat dan niet na de voorzitter en de webmaster hiervan op de hoogte te brengen.

Met vriendelijke groeten

Geert Dornez 

 

Aanvullende gegevens