DAG VAN DE MOTORRIJDER.

DAG VAN DE MOTORRIJDER GAAT NIET DOOR
Naar aanleiding van Covid-19 en de richtlijnen van de hogere overheden en bevoegde instanties heeft de VSV besloten om een aantal maatregelen te nemen. Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en in te dammen zullen we de komende weken een aantal van onze opleidingen, workshops en acties annuleren.
Helaas moeten we ook het event Dag van de Motorrijder van zondag 29 maart 2020 annuleren. Dat is erg jammer, maar de gezondheid van onze deelnemers,werknemers en hun omgeving gaat uiteraard boven alles.

Zodra we meer zicht hebben op de verdere ontwikkelingen van het virus en de aanbevelingen van de hogere overheden, bekijken we hoe we dit event kunnen verplaatsen naar een ander moment.
Heb je nog specifieke vragen over je inschrijving voor dit event? Contacteer ons via administratie@vsv.be

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*